ΔΤ – Άνοιξε η αυλαία του 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου Στροβόλου

Με δύο παραστάσεις στις 9 και 10 Μαΐου άνοιξε η αυλαία του 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου Στροβόλου, με την αστυνομική κωμωδία «Η Παγίδα» του Ρομπέρ Τομά, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο.

Στην παράσταση παρευρέθηκε ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου, υπό την αιγίδα του οποίου τελεί το Φεστιβάλ, αναφέροντας στον χαιρετισμό του ότι το Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου Στροβόλου αποτελεί μία γιορτή του θεάτρου, όπου επαγγελματικά και ερασιτεχνικά σχήματα από την Κύπρο και την Ελλάδα παρουσιάζουν το αξιόλογο έργο τους. Ο Υπουργός εξήρε επίσης το έργο που επιτελεί ο Δήμος Στροβόλου για τον Πολιτισμό γενικότερα, αναβαθμίζοντας την πολιτιστική ζωή της τοπικής κοινωνίας, αλλά και της Λευκωσίας ευρύτερα.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε το θεατρόφιλο κοινό, που διαχρονικά τιμά με την παρουσία του τις εκδηλώσεις του Δήμου και με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος Στροβόλου από το 2017 μέχρι και σήμερα έχει στηρίξει δεκάδες φιλανθρωπικούς φορείς με το συνολικό ποσό που ξεπερνά τις €50.000, από τα έσοδα των παραστάσεων.

Τον Δήμο Στροβόλου ευχαρίστησε ο πρωταγωνιστής του έργου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τη σημασία της υποστήριξης των ανθρώπων του Πολιτισμού από τον ίδιο τον Δήμαρχο Στροβόλου, κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους και τα υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου.

Η επόμενη παράσταση του φεστιβάλ θα είναι την Πέμπτη 12/5/22, με το έργο «Το ταξίδι στο Μπάουντιφουλ» σε σκηνοθεσία Δέσποινας Μπεμπεδέλη, από το Σατιρικό Θέατρο.

Για πληροφορίες και εισιτήρια TicketHour Cy.

Από τον Δήμο Στροβόλου

11/5/22

Χορηγοί επικοινωνίας: