ΔΤ – Άνοιξε η αυλαία του Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου Στροβόλου με την παράσταση Δεσποινίς Τζούλια

Το 3ο Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου Στροβόλου εγκαινιάστηκε χθες, Πέμπτη 9 Μαΐου, με την παράσταση «Δεσποινίς Τζούλη», του Αύγουστου Στρίντμπεργκ, από το «θέατρο ένα», που δόθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Την παράσταση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Στροβόλου, κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο οποίος ανάφερε ότι ο Δήμος Στροβόλου θα συνεχίσει στηρίζει την κυπριακή δημιουργία, έστω και με περιορισμένους πόρους, σεβόμενοι τη γενικότερη ανάγκη για συνετή οικονομική διαχείριση, αλλά διατηρώντας ένα υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο. Πρόσθεσε, επίσης, ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου συνδυάζουν την καλλιτεχνική με την φιλανθρωπική πτυχή και είναι σε αυτό το πλαίσιο που τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων της παράσταση «Δεσποινίς Τζούλη» θα διατεθούν για τη στήριξη του Συνδέσμου «Ιθάκη».

Την παράσταση χαιρέτισε, επίσης, η Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ιθάκη», η οποία ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Δήμο για τη φιλανθρωπική του δράση.

Η επόμενη παράσταση του Φεστιβάλ θα είναι στις 17 και 18 Μαΐου, με το έργο «Υπάρχει και Φιλότιμο», των Α. Σακελλάριου και Χρ. Γιαννακόπουλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση.

Χορηγοί επικοινωνίας του Φεστιβάλ είναι το Check In Cyprus και το Ράδιο Πρώτο.

Από τον Δήμο Στροβόλου

10/05/2019