ΔΤ – Στην κορυφή των προτεραιοτήτων του Δήμου Στροβόλου ο εθελοντισμός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου την Τετάρτη 18/9/2019 η Πολυθεματική Συνάντηση Εθελοντών, η οποία είχε ως στόχο την ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων για τον καθορισμό των επόμενων δράσεων Εθελοντισμού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κ. Γ. Γιαννάκη, η Επίτροπος Περιβάλλοντος, κα Ι. Παναγιώτου, ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Α. Παπαχαραλάμπους, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου και υπεύθυνος για τα θέματα  Εθελοντισμού, κ. Μ. Αντρέου, όπως επίσης και άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του προσωπικού του Δήμου Στροβόλου, εκπρόσωποι οργανωμένων εθελοντικών φορέων, καθώς και πολυάριθμοι εθελοντές πολίτες όλων των ηλικιών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν και να συζητήσουν τις ιδέες τους για την υλοποίηση εθελοντικών δράσεων.

Ειδικότερα, εκφράστηκαν και καταγράφηκαν προτάσεις για δράσεις στα πεδία του Περιβάλλοντος, Πολιτισμού, της Κοινωνικής Προσφοράς, της Δημόσιας Υγιεινής, του Αθλητισμού, του Θεσμού του «Παρατηρητή της Γειτονιάς», της Ευημερίας των Ζώων, καθώς και σε σχέση με την Αντιμετώπιση Περιστατικών Έκτακτης Ανάγκης.

Στόχος είναι όπως η υλοποίηση των προτάσεων αυτών ξεκινήσει εντός των προσεχών εβδομάδων.

Στην εκδήλωση οι εθελοντές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για την υποψηφιότητα του Δήμου για τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Εθελοντισμού 2021.