Nextbike – Νέα υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων στη Λευκωσία

Καλωσορίσατε στη nextbike Λευκωσίας!
Η τελευταία τεχνολογία συστήματος κοινής μίσθωσης
SmartBike ποδηλάτων.

 

Η Nextbike Cy Ltd λειτουργεί το σύστημα κοινής μίσθωσης ποδηλάτων nextbike στη Λεμεσό από το 2012 και η παρουσία της εταιρείας έχει τώρα πλέον εδραιωθεί και στους δρόμους της Λευκωσίας με ποδήλατα τελευταίας τεχνολογίας SmartBikes!  Στο δίκτυο συμμετέχουν οι Δήμοι Λευκωσίας, Στροβόλου, Αγίου Δομετίου, Έγκωμης και Αγλαντζιάς.

Ο στόχος της nextbike είναι να προσφέρει ένα συμπληρωματικό και φιλικό προς το περιβάλλον μεταφορικό μέσο για κοντινές αποστάσεις από σημείο σε σημείο στους ντόπιους, τους τουρίστες και τους επισκέπτες της πόλης καθώς και τους φοιτητές της Λευκωσίας. Η πόλη είναι γνωστή για τα θέματα κυκλοφοριακής συμφόρησης καθώς και τα αυξημένα τέλη στάθμευσης. Με τα ποδήλατά μας θέλουμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν πιο εύκολα να πάνε στο περίπτερο ή να διεξάγουν άλλες δουλειές που μπορεί να έχουν, να πάνε για μεσημεριανό την ώρα του διαλλείματος τους, να πάνε στο μάθημα τους ή για βόλτες και ξενάγηση στην πόλη με το ποδήλατο. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουμε κάποια ανακούφιση από το άγχος της κυκλοφορίας και εύρεσης χώρου στάθμευσης.

Παρέχουμε επίσης πακέτα σε μειωμένες τιμές σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία στους υπαλλήλους τους ως πρόσθετο όφελος, ενισχύοντας έτσι και την ΕΚΕ τους.

Τα SmartBikes μας καθιστούν ακόμα πιο εύκολη τη διαδικασία ενοικίασης και επιστροφής! Προσφέρουμε μια πρακτική, εύκολη και απλή λύση εγγραφής και ενοικίασης στους χρήστες μας και τα ποδήλατά μας είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο.

Πως λειτουργεί

Για νέους πελάτες, θα πρέπει να γίνει εγγραφή και δημιουργία νέου λογαριασμού nextbike μέσω της ιστοσελίδας μας www.nextbike.com.cy  ή μέσω της εφαρμογής μας nextbike App.

Ο λογαριασμός τίθεται σε λειτουργία αυτόματα με την εγγραφή των στοιχείων πληρωμής του πελάτη. Υπάρχουν διάφορες επιλογές μεθόδου πληρωμής όπως πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή μέσω Paypal. Οι πελάτες μας μπορούν επίσης να αγοράσουν voucher απο καθιερωμένα περίπτερα και να πιστώσουν τον nextbike λογαριασμό τους.

Με την επιβεβαίωση της μεθόδου πληρωμής με την εγγραφή, ο πελάτης θα χρεωθεί 10€ για σκοπούς επαλήθευσης των στοιχείων του. Τα 10€ θα πιστωθούν στον λογαριασμό nextbike του πελάτη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ενοικίαση. Ο πελάτης μπορεί να αλλάξει την μέθοδο πληρωμής του οιαδήποτε στιγμή.

Ο πελάτης μπορεί να ενοικιάσει μέχρι 4 ποδήλατα κάτω απο ένα λογαριασμό και στις 2 nextbike πόλεις μας – Λευκωσία & Λεμεσό.

Για οιαδήποτε εξυπηρέτηση οι πελάτες μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στην γραμμή εξυπηρέτησης μας 77788323 or +35799408094 ή μέσω email στο info@nextbike.com.cy

Ενοικιάσεις & Επιστροφές

Το υβριδικό σύστημα μας συνδυάζει όλες τις επιλογές αφού ενώνει τις free-floating, δηλαδή εικονικές, τοποθεσίες μας και τους επίσημους σταθμούς ενοικίασης μας σε πολυσύχναστες περιοχές.  Οπότε οι πελάτες μας διατίθενται την καλύτερη διαθεσιμότητα και μέγιστη ευελιξία για την ενοικίαση και επιστροφή των ποδηλάτων μας.

Με λίγα λόγια, οι ενοικιάσεις και επιστροφές μπορούν να γίνουν στους επίσημους σταθμούς μας ή στις καθορισμένες free float περιοχές χωρίς κάποια χρέωση. Επιστροφές ποδηλάτων εκτός των καθορισμένων περιοχών θα επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση. Οι καθορισμένες περιοχές και σταθμοί μας εμφαίνονται στον χάρτη μας.

 

  • Όπου υπάρχουν μπλέ σημεία (pin-points) υπάρχουν επίσημοι σταθμοί της nextbike (επιστροφή ποδηλάτου χωρίς επιπλέον χρέωση)
  • Τα γκρίζα σημεία (pin-points) κατοπτρίζουν εικονικούς σταθμούς όπου επιτρέπεται η επιστροφή ποδηλάτου χωρίς επιπλέον χρέωση
  • Οι μπλέ γραμμές σε πολυσύχναστους δρόμους της πόλης έχουν καθοριστεί ως η free-floating τοποθεσίες μας, όπου κάποιος μπορεί να επιστρέψει το ποδήλατο του σε όποιοδήποτε σημείο κατά μήκος αυτών των δρόμων χωρίς επιπλέον χρέωση.
  • Η επιστροφή ποδηλάτων εντός των ρόζ περιοχών / γραμμών επιτρέπεται αλλα με επιπλέον χρέωση.

Οδηγίες

  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας μέσω της ιστοσελίδας μας ή της εφαρμογής μας
  • Πληκτρολογήστε τον αριθμό ποδηλάτου ή σαρώστε τον κωδικό QR και η κλειδαριά του ποδηλάτου θα ξεκλειδώσει αυτόματα!
  • Στάθμευση: Μπορείτε να σταθμεύσετε το ποδήλατό σας χωρίς να σταματήσετε την ενοικίαση. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πάρκου στην εφαρμογή σας και στη συνέχεια κλείστε την κλειδαριά. Απλά απενεργοποιήστε το ξανά για να συνεχίσετε την πορεία σας. Η κλειδαριά ανοίγει αυτόματα. Επομένως, μην απενεργοποιείτε τη λειτουργία στάθμευσης από μακριά.
  • Επιστροφή: Επιστρέψτε το ποδήλατό σας σε οποιοδήποτε επίσημο ή εικονικό σταθμό ή τις καθορισμένες επιτρεπόμενες περιοχές στη Λευκωσία. Κλείστε την κλειδαριά πιέζοντας το μοχλό. Ανανεώστε την εφαρμογή σας ή καλέστε την υπηρεσία πελατών μας για να βεβαιωθείτε ότι η μίσθωση έχει σταματήσει. Ελέγξτε το χάρτη για πληροφορίες σχετικά με τους επίσημους και εικονικούς σταθμούς και ελέγξτε τις τιμές για πληροφορίες σχετικά με τα τέλη επιστροφής.

Χρεώσεις

Pay-as-you-Go: Η κάθε πρώτη ώρα ενοικίασης είναι 2€ ανά ποδήλατο και κάθε επόμενη ώρα 1€ ανά ποδήλατο. Μέγιστη χρέωση το 24-ωρο είναι 8€ ανά ποδήλατο.

Ετήσια συνδρομή: οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν την ετήσια συνδρομή μας στην συνολική τιμή των €120. Οι χρέωση γίνεται με μηνιαίες δόσεις των €10 τον μήνα. Ο πελάτης δικαιούται 120 λεπτά ημερησίως για ένα ποδήλατο.    Ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα 120 λεπτά συνεχόμενα ή ανα διαστήματα εντός της ημέρας.

Οι χρεώσεις σταματούν αυτόματα με την επίσημη επιστροφή του ποδηλάτου.

Εισηγήσεις

Η εταιρεία μας προσδοκεί την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της οπότε προσπαθούμε να βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών μας κάθε φορά. Ως εκ τούτου, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις ή σχόλια σχετικά με τις τρέχουσες τοποθεσίες σταθμών, νέες προτάσεις τοποθεσίας, παρατηρήσεις, συστάσεις  κλπ.

Επικοινωνία: info@nextbike.com.cy

 

 

Πώς να ενοικιάσετε ένα ποδήλατο στη Λευκωσία;
Εγγραφείτε μέσω της εφαρμογής (nextbike App) ή online.
Σάρωση του κωδικού QR ή εισαγωγή του αριθμού ποδηλάτου.
Η κλειδαριά ξεκλειδώνει αυτόματα.
Θυμηθείτε να κατεβάσετε το μοχλό για να επιστρέψετε το ποδήλατο και να σταματήσετε την ενοικίαση!

 

Δείτε το ακόλουθο βίντεο: