Δυνατότητα δωρεάν φιλοξενίας οικογενειών παιδιών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ στους χώρους του ξενώνα Ronald McDonald House®

Οικογένειες παιδιών από όλη την Κύπρο,  τα οποία νοσηλεύονται τόσο στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, όσο και σε άλλα ιατρικά ιδρύματα της πρωτεύουσας, έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν δωρεάν στο πρώτο Ronald McDonald House® Κύπρου, το οποίο άρχισε τη λειτουργία του από την 1η Σεπτεμβρίου 2022.

O Ξενώνας Ronald McDonald House® έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι και 12 οικογένειες ανά πάσα στιγμή. Δωμάτια διατίθενται με σειρά προτεραιότητας. Η επιλογή γίνεται με βάση τόσο η σοβαρότητα του περιστατικού  που αντιμετωπίζει η κάθε οικογένεια, όσο και με βάση την πόλη μόνιμης διαμονής της, δηλαδή δίνεται προτεραιότητα στα περιστατικά από τις επαρχίες Πάφου, Αμμοχώστου, Λεμεσού και Λάρνακας.

Κρατήσεις δωματίων για την οικογένεια μπορούν να γίνουν από το Τμήμα του κάθε νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται το παιδάκι, καλώντας στο 22 525404 και στο 22 525405.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ξενώνα Ronald McDonald House