Ευχαριστίες Δήμου Στροβόλου για τη φιλανθρωπική συναυλία «Τα τραγούδια είναι στο Δρόμο»

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016, η φιλανθρωπική συναυλία «Τα Τραγούδια είναι στο Δρόμο», με το Γιώργο Νταλάρα και το Μιλτιάδη Πασχαλίδη, με την ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων «ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ» ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ , στο Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών στο Στρόβολο.

Η συναυλία διοργανώθηκε από το Κανάλι 6, σε συνεργασία με το Δήμο Στροβόλου, Ίδρυμα «Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Στροβόλου» και την Τράπεζα Κύπρου και αποτελούσε μέρος των εορτασμών για τα 25 χρόνια λειτουργίας του Καναλιού. Κατά τη συναυλία έγινε συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για άπορες οικογένειες.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Στροβόλου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο κοινό, για τη μεγάλη ανταπόκριση του και στη Διεύθυνση του Καναλιού 6, για την πρόταση στήριξης των άπορων ατόμων και οικογενειών του Δήμου Στροβόλου.

Τα τρόφιμα της εκδήλωσης έχουν προσφερθεί στην εκκλησιαστική ενορία του Αποστόλου Ανδρέα, στα πλαίσια της εκ περιτροπής προσφοράς του Δήμου Στροβόλου, στις έντεκα εκκλησιαστικές ενορίες του Δήμου μέσω της πραγματοποίησης τέτοιους είδους εκδηλώσεων.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

30 Σεπτεμβρίου 2016

Συντάκτης: Λάκης Αργυρού

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22470319, 99614605

Email: largyrou@strovolos.org.cy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA