Επαναλειτουργία στίβου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου

Ο Δήμος Στροβόλου ενημερώνει το κοινό ότι από τη Δευτέρα 5/4/21 και ώρα 15:00 θα μπορεί να χρησιμοποιείται ο στίβος του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Στροβόλου, για ατομική άθληση, ως ακολούθως:

  1. Ο μέγιστος αριθμός αθλούμενων στον στίβο θα είναι τα 12 άτομα ανά πάσα στιγμή
  2. Η άθληση στον στίβο επιτρέπεται μόνο εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τους φροντιστές του Αθλητικού για κράτηση θέσης, στο τηλ. 22318358, από τις 9:00-21:00 (Δευτέρα-Κυριακή).
  3. Ο στίβος θα ανοίγει για το κοινό από τις 7:15-22:15 από Δευτέρα – Παρασκευή και Σάββατο και Κυριακή από τις 9:15-22:15. Η διάρκεια της κάθε κράτησης θα είναι μία ώρα.
  4. Για την είσοδο στο Αθλητικό Κέντρο και τη χρήση του στίβου θα πρέπει απαραίτητα να γίνεται επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για άτομα από 18 ετών και άνω. Συστήνεται, επίσης, όπως και τα άτομα από 12-17 ετών προσκομίζουν το εν λόγω τεστ.
  5. Επιτρέπεται η άθληση σε ομάδες μέχρι 6 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή. Σε περίπτωση ομάδας αθλούμενων που θα αθλούνται με τον προπονητή τους, τότε ο προπονητής θα πρέπει να επικοινωνεί με το Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου, για κράτηση των θέσεων όλης της ομάδας και δήλωση των ονομάτων της ομάδας των αθλούμενων.
  6. Νοείται ότι επιτρέπεται και η παρουσία μικρότερων ομάδων αθλούμενων, καθώς και η ατομική άθληση, με κράτηση θέσης εκ των προτέρων και νοουμένου ότι δεν έχουν συμπληρωθεί οι 12 θέσεις.
  7. Διευκρινίζεται ότι οι γονείς που επιθυμούν να αθλούνται στον στίβο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων των παιδιών τους (στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου και μαθημάτων αντισφαίρισης), θα πρέπει επίσης να επικοινωνούν με το Αθλητικό Κέντρο εκ των προτέρων για κράτηση θέσης.
  8. Επιτρέπονται 6 συνολικά ωριαίες κρατήσεις ανά άτομο κάθε δύο εβδομάδες.

Σε κάθε περίπτωση, οποιοδήποτε άτομο αθλείται εντός του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (πέραν των συμμετεχόντων στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου και μαθημάτων αντισφαίρισης του Ανοικτού Σχολείου), θα πρέπει να έχει ήδη αποστείλει σχετικό μήνυμα στο 8998 (Αρ. 6, όπως προνοείται από τα σχετικά Διατάγματα, για σκοπούς ατομικής άθλησης).

 

Από τον Δήμο Στροβόλου
5 Απριλίου 2021