Λειτουργία Δημοτικών Υποδομών με βάση τις διαφοροποιήσεις στα κυβερνητικά μέτρα κατά του κορωνοϊού

Ο Δήμος Στροβόλου, σε συνέχεια των μέτρων που εξήγγειλε ο Υπουργός Υγείας  στις 27 Ιανουαρίου 2021, ανακοινώνει ότι εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Δήμο στις 8 Ιανουαρίου 2021.

Επισημαίνεται ότι μέχρι και την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, όλες οι δημοτικές υποδομές είναι κλειστές για το κοινό, για αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το κοινό μπορεί να εξυπηρετείται τηλεφωνικά στο τηλ. 22470470 και μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.strovolos.org.cy.

Για επείγοντα θέματα τα οποία δεν μπορούν να επιλυθούν διαδικτυακά, υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης στο Δημοτικό Μέγαρο κατόπιν ραντεβού, το οποίο θα διευθετείται τηλεφωνικά εκ των προτέρων στο 22470470.

 

Ταμείο

Το ταμείο του Δήμου θα εξυπηρετεί, τηρουμένων των μέτρων, άτομα με αναπηρίες και άτομα άνω των 65 ετών, με την προσκόμιση ταυτότητας.

Οι υπόλοιποι δημότες καλούνται να διευθετούν τυχόν οφειλές τους προς τον Δήμο διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας  e-Στρόβολος: Πληρωμές μέσω Διαδικτύου | Strovolos Municipality

Ο Δήμος Στροβόλου προτρέπει το κοινό να επιδείξει σύνεση, υψηλό αίσθημα ευθύνης και υπομονή, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.