Πιστοποίηση συμμόρφωσης στα υποστατικά του Δήμου Στροβόλου κατά του κορωνοϊού Covid-19

Πιστοποίηση συμμόρφωσης στα υποστατικά του Δήμου Στροβόλου κατά του κορωνοϊού Covid-19

O Δήμος Στροβόλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι πέτυχε να εξασφαλίσει πιστοποίηση για την συμμόρφωση του στην εφαρμογή διαδικασιών πρόληψης και αντιμετώπισης του ιού Covid- 19.

Συγκεκριμένα, Δήμος έλαβε το πιστοποιητικό S&W CERT προστασίας και ασφάλειας της υγείας κατά του κορωνοϊού Covid -19 και άλλων μεταδιδόμενων νοσημάτων από την έγκριτη εταιρεία SWISS APPROVAL, έναν από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς Πιστοποίησης.

Για το σκοπό αυτό, ο Δήμος Στροβόλου συνεργάστηκε με την Cyprus Business Certification (cbc.com.cy), αποκλειστική αντιπρόσωπο στην Κύπρο της SWISS APPROVAL. Έπειτα από προετοιμασία συμμόρφωσης και επιθεώρηση, πιστοποιήθηκαν με το πρότυπο S&W CERT, το Δημοτικό Μέγαρο, το Δημοτικό Θέατρο και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου. Εντός των επόμενων ημερών ο Δήμος θα προχωρήσει με την επιθεώρηση και πιστοποίηση και άλλων υποστατικών του.

Στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της υγείας, η πιστοποίηση ασφάλειας S&W CERT κατά του Covid-19, που εξασφάλισε ο Δήμος Στροβόλου, εκφράζει την κορυφαία προσήλωση του στην προστασία του προσωπικού, των συνεργατών και των επισκεπτών του, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό μήνυμα ευρύτερης κοινωνικής ευθύνης.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο αποδεικνύουν έμπρακτα ότι στηρίζουν τις αποφάσεις της Πολιτείας και των εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι δίνουν μάχη στην πρώτη γραμμή αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο.