Λειτουργία Δήμου Στροβόλου στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για διαχείριση της πανδημίας

Ο Δήμος Στροβόλου, σε συνέχεια της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου στις  23 Απριλίου 2021, ενημερώνει ότι από τη Δεύτερα 26 Απριλίου 2021 και μέχρι και την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 θα ισχύουν τα ακόλουθα:

Δημοτικό Μέγαρο

Το κοινό μπορεί να εξυπηρετείται στο Δημοτικό Μέγαρο για επείγοντα θέματα τα οποία δεν μπορούν να επιλυθούν διαδικτυακά, μόνο κατόπιν ραντεβού, το οποίο θα διευθετείται τηλεφωνικά εκ των προτέρων στο 22470470.

Το κοινό προτρέπεται, όταν αυτό είναι δυνατόν, να επιλέγει την τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο τηλ. 22470470 ή τη διαδικτυακή μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.strovolos.org.cy.

Τονίζεται ότι άτομα τα οποία πρέπει για οποιοδήποτε λόγο να προσέλθουν στο Δημοτικό Μέγαρο θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους rapid test ή PCR το οποίο να έχει διενεργηθεί εντός 72 ωρών.

Ταμείο

Το ταμείο του Δήμου θα εξυπηρετεί το κοινό για επείγουσες περιπτώσεις. Ωστόσο, συστήνεται να διευθετούνται τυχόν οφειλές προς τον Δήμο διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας (e-Στρόβολος: Πληρωμές μέσω Διαδικτύου | Strovolos Municipality) ή με την αποστολή προσωπικής ή ταχυδρομικής επιταγής στη διεύθυνση Δήμος Στροβόλου, Τ.Θ. 28403, 2094 Στρόβολος.

Πολιτικοί Γάμοι

Πληροφορούνται οι ενδιαφερόμενοι ότι θα τελούνται πολιτικοί γάμοι οι οποίοι έχουν ήδη προγραμματιστεί, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 22470418.

Ενστάσεις για τις φορολογίες μπορούν να υποβάλλονται:

Στην ιστοσελίδα του Δήμου, εδώ.

ή

Σε κλειστό φάκελο στο ειδικό κουτί που υπάρχει στη νότια είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου (κουτί με την ένδειξη «Ενστάσεις»), Δευτέρα με Παρασκευή εκτός αργιών από τις 08:00-14:00.

Αιτήσεις οικοδομής κτλ.

Για την υποβολή αιτήσεων για έκδοση αδειών οικοδομής, διαίρεσης γης, διαίρεσης οικοδομών και πιστοποιητικών έγκρισης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τοποθετούν τα σχετικά έγγραφα σε κλειστούς φακέλους στο κιβώτιο που βρίσκεται στη νότια είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου, Δευτέρα με Παρασκευή εκτός αργιών από τις 08:00-14:00.

Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

Θα λειτουργούν τα γήπεδα τένις και ο στίβος μόνο κατόπιν διευθέτησης κράτησης. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 22318358.

Οι κρατήσεις στα γήπεδα τένις μπορούν να γίνονται στην ιστοσελίδα: https://strovolossportcenter.com/bookings_tennis/index.php?controller=pjAdmin&action=pjActionLogin

Δημοτική Βιβλιοθήκη

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη θα παραμείνει κλειστή. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 22311534 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο library@strovolos.org.cy.

Δημοτικό Θέατρο

Το Δημοτικό Θέατρο θα παραμείνει κλειστό.

Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών

Τα Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών (παιδικές λέσχες) του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Στροβόλου αναστέλλουν τη λειτουργία τους από τη Δευτέρα 26/04/2021 μέχρι την Παρασκευή 07/05/2021.

Δημοτική Λαϊκή Αγορά

Η Δημοτική Λαϊκή Αγορά λειτουργεί κανονικά τηρώντας τα μέτρα όπως αυτά ορίζονται στο σχετικό πρωτόκολλο, κάθε Τρίτη και Παρασκευή από τις 06:00 π.μ. μέχρι τις 15:00 μ.μ.

Δημοτικά Πάρκα

Τα Δημοτικά Πάρκα είναι ανοικτά για το κοινό για σκοπούς άθλησης. Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η πρόσβαση στις παιδικές χαρές.

Άλλες υπηρεσίες

Σημειώνεται ότι οι ουσιώδεις υπηρεσίες του Δήμου που αφορούν την καθαριότητα της πόλης, τη συντήρηση δημόσιων χώρων, οδών και χώρων πρασίνου εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά, τηρώντας όλα τα μέτρα.

Προτεραιότητα του Δήμου Στροβόλου είναι η διασφάλιση της καλύτερης και ασφαλέστερης εξυπηρέτησης του κοινού υπό τις παρούσες συνθήκες.

Καλείται το κοινό να λειτουργεί με υψηλό αίσθημα ευθύνης, να τηρεί τα μέτρα προστασίας και να ακολουθεί τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

24 Απριλίου 2021