«ΜΥΓΑ ΤΣΕ ΤΣΕ» Η απόλυτη παρεξήγηση των Ρέππα και Παπαθανασίου!, 7/5/23 -Φεστιβάλ Θεάτρου Δ.Σ.

Το 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου Στροβόλoυ ανοίγει αυλαία με το έργο «Μύγα Τσε Τσε», παραγωγής Alpha Square την Κυριακή 7/5/23 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

 

Οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου ξέρουν τη «δομή της παρεξήγησης» επί σκηνής πολύ καλά. Ξέρουν επίσης να μιλάνε στον Έλληνα θεατή, σαν μέλος της οικογένειάς τους, σαν να μεγαλώσαμε όλοι μαζί και θέλουμε να ξεκαρδιστούμε με την κατάντια μας – γιατί αυτό είναι το καλύτερο γιατρικό.
Στην αριστοτεχνική τους διασκευή της αγγλικής φαρσοκωμωδίας που μετονόμασαν «Μύγα Τσε Τσε», οι πρωταγωνιστές μεταφέρονται στο Κολωνάκι του 1960, και η παράστασή τους έπαιζε για χρόνια στην Αθήνα. Αυτή την Άνοιξη η Alpha Square θα μας χαρίσει την κωμωδία αυτή, με την ίδια ομάδα που πρόσφατα οι θεατές αγάπησαν στην τρελή παράσταση «Ο Άι Βασίλης είναι σκέτη λέρα». 

 

Περίληψη Έργου:
Στο σπίτι του Αλέξη και της Ντέλας Δανέζη αναμένεται η πλούσια Ελληνο-αμερικανίδα Νταϊάνα Κουτούπας για την υπογραφή συμφωνίας περί αγοράς δύο οικοπέδων. Ο Πάκης, διευθυντής στην Εταιρεία του Δανέζη και ανιψιός τους, έχει οργανώσει μια «ξεπέτα» απόψε στο σπίτι του θείου. Μόνο που είναι παντρεμένος. Και η πεθερά του είναι η συννυφάδα της θείας του. Η οποία πεθερά του, Λολότα, επίσης αναμένει εξωσυζυγικό συναπάντημα απόψε, και θα την βόλευε πολύ να γίνει στο σπίτι του Αλέξη και της Ντέλας. Κυκλοφορεί και ο Ντίμης ο ντεκορατέρ στο σπίτι για μια ανακαίνιση. Ενώ καταφθάνει ο Ρούλης, ο τραυλός χασάπης και τέντι-μπόι της Λολότας, ο Αλέξης θα βρει μια ζουμερή Καρολάιν στο κρεβάτι του. Αλλά η Κουτούπας ακόμη να μιλήσει… και δεν είναι καθόλου αρνητική στο πέσιμο του Πάκη! Στα μεταξύ εκκρεμούν δύο οικόπεδα… 

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία/Μουσική επιμέλεια: Ανδρέας Αραούζος
Σκηνικά – Κοστούμια: Γιώργος Γιάννου
Φωτισμοί – Φωτογραφίες: Νίκος Μυλωνά

Παίζουν:
Χριστίνα Κωνσταντίνου, Μαρίνα Βρόντη, Φώτης Αποστολίδης, Αφροδίτη Κλεοβούλου, Ανδρέας Αραούζος, Ηρόδοτος Μιλτιάδους, Έρικα Μπεγέτη, Θανάσης Δρακόπουλος, Μαρίλια Χαριδήμου

 

Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν
για την ενίσχυση του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα»
Αριθμός Άδειας Εράνου: NΠ 24/2023

Είσοδος: €5

Πληροφορίες: 77 777040
Εισιτήρια: tickethour.com.cy, σχετ. σύνδεσμος εδώ.