Παράσταση «Dark Vanilla Jungle», του Philip Ridley, με την Έλενα Καλλινίκου, 29/10/20

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “DARK VANILLA JUNGLE”
Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 29/10
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 4ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ. 
Η ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

Το Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμου Στροβόλου συνεχίζεται με τον μονόλογο «Dark Vanilla Jungle», του Philip Ridley, με την Έλενα Καλλινίκου, σε σκηνοθεσία, μετάφραση και διασκευή της Εβίτας Ιωάννου. Η παράσταση θα δοθεί στις 29/10/20 και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου και η είσοδος θα είναι δωρεάν, με την προσκόμιση δελτίων ελευθέρας εισόδου, που οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εξασφαλίσουν από τα γραφεία του Δήμου (Λεωφ. Στροβόλου 100, Δευτέρα – Παρασκευή 8:00-14:30).

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Σε αυτό τον καταιγιστικό μονόλογο η ζωή και το θέατρο μπερδεύονται. Η εξομολογητική μαρτυρία της Άντρεας, που εγκαταλελειμμένη από του ίδιους της τους γονείς και η «απαγωγή» της σαν σκλάβα του σεξ, ρίχνει τον εαυτό της σε ένα τραυματισμένο στρατιώτη και χάνει το μωρό της σε ένα σκοτεινό και επικίνδυνο δάσος. Η ανάγκη της ηρωίδας να αγαπηθεί, οδηγεί το κοινό στο να βιώσει μια συναισθηματική εμπειρία.

Στο “Dark Vanilla Jungle” το τραύμα προσπαθεί να επικοινωνήσει αδιαφορώντας για τη φυσική ανθρώπινη παρόρμηση να αποφύγουμε οτιδήποτε φρικτό. Αυτό που μας διαταράσσει στο έργο του όμως δεν είναι η βία του, αλλά η σαγηνευτική φωνή εκείνης που την διαπράττει. Η ηρωίδα έχει το δώρο της ποίησης, μιας ποίησης που ψηλαφά μοτίβα σε έναν κόσμο που δεν ξέρει να συγχωρεί.

Σκηνοθεσία /Μετάφραση/Διασκευή- Εβίτα Ιωάννου
Ερμηνεύει- Έλενα Καλλινικου
Δραματουργία/Καλλιτεχνική Επιμέλεια- Φωτεινή Μιχαηλίδου
Kείμενο- Philip Ridley
Συμπαραγωγή- Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ theYard.Residency.17
Ηχητικό τοπίο- Κασιανή Κάππελος, Ήχος – Μαριάννα Μιχαήλ
Teaser: Σοφία Αναστασίου, Βίντεο – Νικόλας Κάσινος

Xώρος: Φουαγιέ Δημοτικού Μεγάρου, 20:30

[Είσοδος Ελεύθερη]

Πληροφορίες

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν, με την προσκόμιση δελτίων ελευθέρας εισόδου, που οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εξασφαλίσουν από τα γραφεία του Δήμου (Λεωφ. Στροβόλου 100) από τις 8:00 – 14:30 Δευτέρα – Παρασκευή.

Χορηγός Επικοινωνίας:  ΡΙΚ