Το Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμου Στροβόλου συνεχίζεται με τη παράσταση «Το Σύνδρομο της Άδειας Φωλιάς», των Ζαχαρούλας Χρόνη και Κωνσταντίνας Καλλιβωκά, με τους Παναγιώτη Μπουγιούρη και Βαρβάρα Χριστοφή, την Κυριακή 25/10/20 και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλες τις παραστάσεις.

Ψυχικός εγκλεισμός, ελευθερία, απώλεια και η πραγματική έννοια της αγάπης & του σεβασμού:  Στην  πρώτη  τους  σκηνοθετική  προσπάθεια  η  Ζαχαρούλα  Χρόνη  και  η Κωνσταντίνα  Καλλιβωκά  βασίζονται  σε  ένα  από  τα  σημαντικότερα  έργα  όλων  των εποχών, τον «Γυάλινο Κόσμο» του Τένεσι Ουίλιαμς και δημιουργούν «Το σύνδρομο της άδειας φωλιάς».

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Ο  Φίλιππος  αγωνίζεται  να  σπάσει  τους  οικογενειακούς  δεσμούς  και  να  φύγει μακριά από το σπίτι-κελί στο οποίο μεγάλωσε, όπου η κόντρα με τον πατέρα του είναι συνεχής. Ο Κωνσταντίνος Δημητρίου, αυστηρή και επιβλητική φιγούρα, τείνει να ελέγχει τις ζωές των παιδιών του, ενώ είναι υπερπροστατευτικός με την κόρη του. Η Νεφέλη έχει μια σπάνια ασθένεια που κάνει τα κόκαλά της να σπάνε με το παρα-μικρό, γεγονός που προήλθε από την εγκατάλειψη της μητέρα της και που καθιστά τον πατέρα της μοναδικό στήριγμα. Όταν εμφανίζεται στη ζωή τους ο Γιώργος, οι ισορροπίες μεταξύ των τριών αλλάζουν. Ο έρωτάς του με τη Νεφέλη και ο τρόπος που θα τον διαχειριστεί ο πατέρας της, κάνει το σπίτι όλο και πιο εύθραυστο.

Χώρος: Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου

[Είσοδος €5]

Πληροφορίες & Εισιτήρια:

Tickethour.com.cy  ΤΗΛ. 7777 7040 και σε όλα τα καταστήματα της ACS Courier

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου «Μικροί Εθελοντές» (Αρ. άδειας εράνου 15/2020)

Χορηγός Επικοινωνίας: ΡΙΚ