Πιστοποίηση συμμόρφωσης σε τρία ακόμα υποστατικά του Δήμου Στροβόλου κατά του κορωνοϊού Covid-19

O Δήμος Στροβόλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εξασφάλισε πιστοποίηση για την συμμόρφωση του στην εφαρμογή διαδικασιών πρόληψης και αντιμετώπισης του ιού Covid- 19 σε τρία ακόμα υποστατικά του.

Συγκεκριμένα, Δήμος έλαβε το πιστοποιητικό S&W CERT προστασίας και ασφάλειας της υγείας κατά του κορωνοϊού Covid -19 και άλλων μεταδιδόμενων νοσημάτων από την έγκριτη εταιρεία SWISS APPROVAL, έναν από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς Πιστοποίησης.

Για το σκοπό αυτό, ο Δήμος Στροβόλου συνεργάστηκε με την Cyprus Business Certification (cbc.com.cy), αποκλειστική αντιπρόσωπο στην Κύπρο της SWISS APPROVAL. Έπειτα από προετοιμασία συμμόρφωσης και επιθεώρηση, πιστοποιήθηκαν με το πρότυπο S&W CERT, το Πολιτιστικό Κέντρο- Δημοτική Βιβλιοθήκη Στροβόλου, η Λαϊκή Αγορά Στροβόλου και οι Δημοτικές Αποθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη πιστοποιηθεί οι διαδικασίες πρόληψης και αντιμετώπισης του ιού Covid- 19 στο Δημοτικό Μέγαρο, το Δημοτικό Θέατρο και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου.

Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και η υπηρεσία του Δήμου μέσω αυτής της διαδικασίας πιστοποίησης επαναλαμβάνουν την δέσμευσή τους για υποστήριξη την προσπάθειας αντιμετώπισης της εξάπλωσης του ιού, εκφράζοντας την ελπίδα ότι με την σωστή τήρηση των διαδικασιών και την επίδειξη υψηλού αισθήματος ευθύνης από όλους συλλογικά και τον καθένα προσωπικά, θα ξεπεραστεί αυτή η πρωτοφανής κρίση που διέρχεται ο πλανήτης μας.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ
18 Ιανουαρίου 2021