Πραγματοποιήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αντώνη Κέζου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ψες  η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Προπονητή Φυσικής Κατάστασης Αντώνη Κέζου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου, η οποία διοργανώθηκε από τον Δήμο Στροβόλου και τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Παλαιμάχων Λευκωσίας.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ Πρόδρομου Προδρόμου και την προστασία του Δημάρχου Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Ο Δήμαρχος Στροβόλου σε χαιρετισμό του εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια του προς τον Αντώνη Κέζο για το βιβλίο του, το οποίο τόνισε ότι αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό, καθώς επίσης και προς τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Παλαιμάχων Λευκωσίας για την συνεχή και ουσιαστική παρουσία του στο χώρο του Αθλητισμού και του Πολιτισμού.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας Πέπης Ιακώβου συνεχάρη   τον Αντώνη Κέζο και τόνισε ότι ο Όμιλος θα είναι πάντα παρών σε όλες τις προσπάθειες για ανέλιξη του Αθλητισμού και κάλεσε τους Αθλητικούς φορείς του τόπου να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Σε χαιρετισμό του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Πρόδρομου Προδρόμου, τον οποίο ανέγνωσε εκπρόσωπος του Υπουργείου, τονίστηκε η σημαντικότητα του έργου και της προσφοράς του Αντώνη Κέζου στο χώρο του Αθλητισμού και ανέφερε ότι το Υπουργείο Παιδείας θα χρησιμοποιήσει το βιβλίο σαν εργαλείο εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών και των μαθητών γενικότερα.

Ο Αντώνης Κέζος εξέφρασε τη συγκίνηση του για τη μεγάλη ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που επέδειξε η πολιτεία και οι αθλητικοί φορείς του τόπου, την οποία μεταφράζει ως αναγνώριση του έργου του.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας, ο οποίος συνεχάρη τον Αντώνη Κέζο, ο οποίος όπως ανέφερε ήταν καθηγητής του, αλλά και προσωπικός του φίλος και του ευχήθηκε όπως το έργο του αποτελέσει πηγή μάθησης για όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος τόνισε τη στήριξη του Οργανισμού στο βιβλίο του Αντώνη Κέζου, ο Πρέσβης της Αιγύπτου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κυπρίων Προπονητών Ποδοσφαίρου Άντρος Κουλουμπρής, Πρόεδροι Σωματείων, προπονητές, Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές εκπρόσωποι αθλητικών φορέων, εκπρόσωποι σωματείων, καθώς και φίλοι και Αντώνη Κέζου.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η παρουσία του Διεθνή Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος έφθασε χθες στην Κύπρο για την εκδήλωση.