Συνάντηση Δημάρχου με τον Διευθυντή του ΓΣΠ και κατοίκους της περιοχής ΓΣΠ για συζήτηση θεμάτων και προβλημάτων που υπάρχουν στην περιοχή, 15/2/17

Την Τετάρτη, 15/2/2017 και ώρα 4.00 μμ, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο  του Διευθυντή του ΓΣΠ, κ Φοίβου Κωνσταντινίδη, συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκαν ο κ Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, Δήμαρχος Στροβόλου και η κα Άννα Καρύδη, Αν Δημοτικός Γραμματέας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τον χώρο του ΓΣΠ όπως η καθαριότητα των δρόμων, των πεζοδρομίων και των κενών οικοπέδων μετά τη διεξαγωγή αγώνων.

Ακολούθησε συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της λειτουργίας του ΓΣΠ και παρέδωσαν σημείωμα, στο οποίο καταγράφονται τα προβλήματα αυτά.

Αποφασίστηκε όπως τα θέματα που θίγονται στο εν λόγω σημείωμα, διερευνηθούν περαιτέρω από τα αρμόδια Τμήματα του Δήμου, με στόχο την επίλυσή τους και να ακολουθήσει νέα συνάντηση περί τα μέσα Μαρτίου, στην οποία να παρευρίσκονται και εκπρόσωποι της Αστυνομίας.