Δελτίο Τύπου – Δενδροφύτευση που πραγματοποιήθηκε στις 18/2/17

Το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ., πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση στον χώρο πρασίνου παρά την οδό Υποσμηναγού Μιχάλη Σιακαλλή. Την όλη εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Στροβόλου σε συνεργασία με το Λαϊονικό Βρεφονηπιακό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο Lions.

Στη δενδροφύτευση παρευρέθηκαν και φύτεψαν δέντρα ο Δήμαρχος Στροβόλου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου, παιδιά, γονείς και πολλοί περίοικοι της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Στροβόλου, κ Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, στην ομιλία του ανέφερε ότι:

«Ο Δήμος Στροβόλου, με οδηγό τα παιδιά, προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία γενικότερα για την προστασία, διατήρηση και ανάδειξη του περιβάλλοντος. Ο Δήμος μας έχει δώσει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη του πρασίνου, στα δημοτικά του όρια, φυτεύοντας πολλές χιλιάδες δένδρα».

Ολοκληρώνοντας, ο κ Δήμαρχος συνεχάρη την κα Λίτσα Χαραλάμπους, διευθύντρια του  νηπιαγωγείου Lions, το οποίο μέσω των δράσεών του ως οικολογικό σχολείο είχε την πρωτοβουλία για τη δενδροφύτευση, και ευχήθηκε η ενέργεια αυτή να βρει και άλλους μιμητές.

Η όλη εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια του Δήμου για καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης στα παιδιά με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση αυτών και των οικογενειών τους σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος για καλύτερη ποιότητα ζωής.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

21 Φεβρουαρίου 2017