Στήριξη των πληγέντων συνανθρώπων μας από τις πυρκαγιές στην Αττική

Το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, έχει αναλάβει τον Παγκύπριο Συντονισμό για τη στήριξη των πληγέντων συνανθρώπων μας από τις πυρκαγιές στην Αττική.  Ο όλος συντονισμός γίνεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών Κυπριακής Δημοκρατίας και Υπουργείο Άμυνας και σε συνεννόηση με τις Ελληνικές Αρχές.

Οι πολίτες μπορούν να συνεισφέρουν οικονομική στήριξη στον πιο κάτω νόμιμο Λογαριασμό:
Δήμος Πικερμίου-Ραφήνας:

Τράπεζα Πειραιώς για την οικονομική ανακούφιση των πυρόπληκτων.

Λογαριασμός: 5186092291418 και

ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418.

Όσον αφορά τα είδη πρώτης ανάγκης έχουν καθοριστεί ως εξής: τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου, γάλατα μακράς διάρκειας, σκεπάσματα, κουβέρτες, ρουχισμό, παπούτσια, ξηρά τροφή, πάνες και μωρομάντιλα και ιατρικά είδη: Φουσιτίν, Μπεταντίν, γάζες.

Ο Δήμος Στροβόλου στηρίζει την προσπάθεια για ανακούφιση των πληγέντων και για το σκοπό αυτό, το Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου (ισόγειο) είναι ένα από τα Κέντρα περισυλλογής που επιλέγηκε για σκοπούς συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης.

Ο Δήμος καλεί τους δημότες του και γενικά το κοινό, να συμβάλει στην όλη προσπάθεια και να ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα αυτό, ως ελάχιστη έκφραση αλληλεγγύης προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Το Δημοτικό Μέγαρο, το οποίο βρίσκεται στη Λεωφ Στροβόλου 100, θα παραμείνει ανοικτό σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη μέχρι και τις 7.00 μμ, για διευκόλυνση του κοινού.