Στον Δήμο Στροβόλου η διαχείριση και λειτουργία της Στέγης Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αγία Μαρίνα» Στροβόλου

Ο Δήμος Στροβόλου ανακοινώνει ότι περιήλθε στην αρμοδιότητά του η διαχείριση και λειτουργία της Στέγης Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αγία Μαρίνα» Στροβόλου, κατόπιν υπογραφής συμφωνίας- μνημονίου συναντίληψης για άδεια χρήσης με τον Αρχιεπίσκοπο Γεώργιο και την Εκκλησιαστική Επιτροπή Ι.Ν. Παναγίας Χρυσελεούσας.

Η συμφωνία υπεγράφη την Δευτέρα 22 Μαΐου 2023 από τον Αρχιεπίσκοπο Γεώργιο και τον Δήμαρχο Στροβόλου, Ανδρέα Β. Παπαχαραλάμπους, παρουσία του προέδρου της εκκλησιαστικής επιτροπής του Ι.Ν. Παναγίας Χρυσελεούσας, Στέλιου Γεωργίου και του Δημοτικού Γραμματέα του Δήμου Στροβόλου, Γιώργου Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με το μνημόνιο, τη Στέγη Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αγία Μαρίνα» Στροβόλου θα διαχειρίζεται υπό σύσταση ίδρυμα του Δήμου, αναλαμβάνοντας τη συντήρηση των υποδομών, τα έξοδα λειτουργίας και τα έξοδα στελέχωσης, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό της Στέγης και την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερης φροντίδας στους εξυπηρετούμενους.

Το Ίδρυμα θα διοικείται από επταμελές διοικητικό συμβούλιο και πρόεδρος του \ θα είναι ο εκάστοτε Δήμαρχος Στροβόλου.

Κατά τη διάρκεια της υπογραφής ο Δήμαρχος δήλωσε ότι ο Δήμος Στροβόλου με την παρούσα συμφωνία ενισχύει σημαντικά το έργο του στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της κοινωνίας των πολιτών και ιδιαίτερα των συνανθρώπων μας της τρίτης ηλικίας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

23 Μαΐου 2023