Συλλογή σκυβάλων και ανακυκλώσιμων κατά τις αργίες του Πάσχα

Ο Δήμος Στροβόλου ανακοινώνει ότι τα συνεργεία συλλογής σκυβάλων θα εργαστούν κανονικά τη Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου 2021.

Τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου 2021, τα συνεργεία δεν θα εργάζονται, με τη συλλογή των σκυβάλων να γίνεται την επόμενη προγραμματισμένη ημέρα συλλογής.

Επ’ ευκαιρίας, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Δήμου Στροβόλου εύχονται σε όλους Καλή Ανάσταση, με υγεία και αισιοδοξία, ευελπιστώντας ότι θα αφήσουμε πίσω μας σύντομα αυτές τις δύσκολες μέρες.

Συλλογή Ανακυκλώσιμων Υλικών

Η εταιρεία Green Dot θα προβεί στη συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών με τον εξής τρόπο:

Την Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου 2021, στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί συλλογή από τις κύριες οδικές αρτηρίες (οι οποίες αναγράφονται στον πιο κάτω πίνακα) μόνο των κάδων και τοποθετημένων ποσοτήτων στα πεζοδρόμια, στην περιοχή ανατολικά του Πεδιαίου ποταμού και βόρεια της λεωφ. Σπύρου Κυπριανού (σύμφωνα με το πρόγραμμα η συλλογή γίνεται κανονικά κάθε Παρασκευή βράδυ). Για τα υπόλοιπα, θα πραγματοποιηθεί η συλλογή την επόμενη Παρασκευή 7 Μαΐου 2021.

Την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου 2021 δεν θα πραγματοποιηθεί η συλλογή στις οδούς που βρίσκονται νότια της λεωφ. Σπύρου Κυπριανού και ανατολικά του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας- Λεμεσού (σύμφωνα με το πρόγραμμα η συλλογή γίνεται κανονικά κάθε Κυριακή βράδυ). Θα πραγματοποιηθεί η συλλογή των ανακυκλώσιμων τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2021 στις 6:00 το πρωί, μόνο των κάδων και τοποθετημένων ποσοτήτων στις κύριες οδικές αρτηρίες (οι οποίες αναγράφονται στον πιο κάτω πίνακα). Για τα υπόλοιπα, η συλλογή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαΐου 2021, το βράδυ.

Κύριες οδικές αρτηρίες

28ης Οκτωβρίου Αθηνών Ανδρέα Αβρααμίδη Αξιού
Αριστοφάνους Αρμενίας Αρσινόης Γιαννιτσών
Δημοκρατίας Ελαιώνων Εσπερίδων Ηρακλέους
Θερμοπυλών Ιφιγενείας Ιωσήφ Χατζηιωσήφ Καντάρας
Κωνσταντινουπόλεως Αθαλάσσας Σταυρού Στροβόλου
Τσερίου Μανώλη Χριστοφή Παναγιώτη Κάσπη Περικλέους
Στασίνου Χρύσανθου Μυλωνά