Συνάντηση Δημάρχου Στροβόλου, κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους με τον Αρχιεπίσκοπο των Αρμενίων στην Κύπρο, κ. Χορέν Τογραματζιάν και τη Διευθύντρια του Αρμενικού Σχολείου ΝΑΡΕΚ κα Βέρα Ταχματζιάν

Ο Δήμαρχος Στροβόλου, κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, συναντήθηκε σήμερα με τον Αρχιεπίσκοπο των Αρμενίων στην Κύπρο, κ. Χορέν Τογραματζιάν στην Αρμενική  Μητρόπολη, η οποία βρίσκεται στην οδό Αρμενίας στον Στρόβολο. Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Στροβόλου επανέλαβε τη στήριξη του Δήμου Στροβόλου στους Αρμένιους της Κύπρου, αναφέροντας ότι αποτελεί συνεχή επιδίωξη η ενίσχυση και περαιτέρω ανάπτυξη των αδελφικών σχέσεων των Ελλήνων και Αρμενίων της Κύπρου, καθώς οι δύο λαοί συνυπάρχουν ειρηνικά για εκατοντάδες χρόνια.

Ακολούθως, ο κ. Παπαχαραλάμπους συναντήθηκε και με την κα Βέρα Ταχματζιάν, Διευθύντρια του Αρμενικού Δημοτικού και Γυμνασίου Σχολείου ΝΑΡΕΚ, με την οποία συνομίλησε, μεταξύ άλλων, για την πρόθεση του Δήμου για  συμβολή στις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες που διοργανώνονται από το σχολείο, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής αγωγής και καλλιέργειας περιβαλλοντικής συνείδησης στα παιδιά.