Συνάντηση Δημάρχου Στροβόλου με Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως

Συνάντηση με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Άννα Προκοπίου είχε ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Β. Παπαχαραλάμπους την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 στα γραφεία του Υπουργείου.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Στροβόλου, όπως η ενίσχυση του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς, η αστυνόμευση και η ασφάλεια των δημοσίων χώρων με σκοπό την αποτροπή βανδαλισμών, αλλά και η παγίδευση των αδέσποτων σκύλων στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Β. Παπαχαραλάμπους εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη γενικότερη συνεργασία της Αστυνομίας με τον Δήμο, επισημαίνοντας την ανάγκη να ενίσχυσης της υφιστάμενης συνεργασίας.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης Άννα Προκοπίου δήλωσε ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του το Υπουργείο θα βρίσκεται δίπλα στις τοπικές Αρχές, αναφέροντας ότι θα ενισχυθεί σταδιακά ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς, με την περαιτέρω στελέχωση των τάξεων της Αστυνομίας.

Σχετικά με την υποστήριξη του Δήμου Στροβόλου για την παγίδευση των αδέσποτων σκύλων στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου, κατά τη συνάντηση αναφέρθηκε ότι η Αστυνομία θα συνδράμει στις προσπάθειες με προσωπικό της, υπό τον συντονισμό του Δήμου Στροβόλου.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, ο Δημοτικός Γραμματέας Στροβόλου και άλλοι υπηρεσιακοί.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

28 Απριλίου 2023