Συναυλία «Με τραγούδια της καρδιάς» με Κώστα Μακεδόνα, 25/2/20

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων με την ευκαιρία των δέκα χρόνων εγκαινίων του ναού του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου Αρχαγγέλου Στροβόλου, η Εκκλησιαστική Επιτροπή του ναού, διοργανώνει την Τρίτη , 25 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 8:00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, μεγάλη συναυλία «Με Τραγούδια της Καρδιάς».

Πρόκειται για ένα μουσικό συναπάντημα του κορυφαίου Ελλαδίτη ερμηνευτή Κώστα Μακεδόνα και των Κυπρίων καταξιωμένων καλλιτεχνών Φίλιππου Κτενά, Αννίτα Κωνσταντίνου.

Η συναυλία θα είναι ένα αφιέρωμα στα μεγάλα και αξέχαστα τραγούδια των σπουδαίων Ελλήνων συνθετών Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου και Σταύρου Κουγιουμτζή που αγαπήθηκαν από τον απανταχού Ελληνισμό μέσα από τις φωνές του Γρηγόρη Μπιθικώτση, του Στέλιου Καζαντζίδη, του Γιώργου Νταλάρα, της Νάνας Μούσχουρη, της Μελίνας Μερκούρη, του Δημήτρη Μητροπάνου, Νίκου Ξυλούρη κ.α., καθώς επίσης και γνωστές επιτυχίες του Κώστα Μακεδόνα.

Τους καλλιτέχνες θα πλαισιώνουν ο νεαρός Κύπριος τραγουδιστής Μιχάλης Λυσιώτης, το φωνητικό σύνολο «Sinfonia Magistrale» και 7 μελής λαϊκή ορχήστρα.

Ενορχήστρωση: Φώτης Μουσουλίδης,
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ρούλα Τυρίμου

Τιμή εισόδου: 15 ευρώ

Για προπώληση και πληροφορίες: 99 643608 & 99 491637