Ανακοίνωση – Υγειονομικές Εργασίες Απολύμανσης

Ο Δήμος Στροβόλου πληροφορεί το κοινό ότι ειδικό συνεργείο του, προβαίνει σε υγειονομικές εργασίες απολύμανσης σε δημοτικούς χώρους και εγκαταστάσεις, οι οποίες προς το παρόν είναι κλειστές για το κοινό, όπως είναι το Δημοτικό Μέγαρο, το Πολιτιστικό Κέντρο, το Δημοτικό Θέατρο, η Λέσχη Ηλικιωμένων και οι Παιδικές Λέσχες.

Παράλληλα, διεξάγονται υγειονομικές εργασίες απολύμανσης και στα πάρκα του Δήμου, οι οποίες εστιάζονται στον εξοπλισμό των παιδικών χαρών και στους χώρους των υγειονομικών διευκολύνσεων. Παρόμοιες εργασίες προγραμματίστηκαν να διεξαχθούν και στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου σε συνεργασία με ιδιωτικό εξειδικευμένο συνεργείο.

Τέλος σημειώνεται ότι, παρά το γεγονός πως το προσωπικό του Δήμου είναι μειωμένο λόγω των μέτρων που λήφθηκαν για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο Δήμος συνεχίζει να προσφέρει τις  ουσιώδεις υπηρεσίες του, όπως είναι η αποκομιδή των σκυβάλων, ο καθαρισμός των πάρκων, οι εργασίες συντήρησης στους δημόσιους δρόμους, η διερεύνηση των παραπόνων και αιτημάτων των δημοτών κλπ.