Χαιρετισμός Δημάρχου σε εκδήλωση της Δημ. Βιβλιοθήκης με την ευκαιρία της «Τελετής Έναρξης των Λογοτεχνικών Πρωινών 2016 – 2017», 2/11/16 – Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Με μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση, σας καλωσορίζω και εφέτος στην έναρξη των Λογοτεχνικών Πρωινών, ενός θεσμού που λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία τα 23 τελευταία χρόνια.

Αγαπητοί συγγραφείς, εύχομαι να συνεχίσετε να προσφέρετε με όλη τη δύναμη της ψυχής σας τόσο μέσα από τα βιβλία σας, αλλά και με την παρουσία σας στο όμορφο αυτό πρόγραμμα φιλαναγνωσίας που διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Ευχές εκφράζω και στους διευθυντές και διευθύντριες των δημοτικών σχολείων που συμμετέχουν ανελλιπώς στην προσπάθεια αυτή της βιβλιοθήκης με στόχο την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας.

Χαίρομαι που βλέπω ανάμεσα μας και τον Eπιθεωρητή Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Χρίστο Δημοσθένους που αποδεικνύει έμπρακτα πως το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού στηρίζει τέτοιου είδους προσπάθειες.

Σε σας τα παιδιά, εύχομαι να είστε πάντα χαρούμενα και να διαβάζετε όχι μόνο να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο. Το βιβλίο να είναι ο παντοτινός σας φίλος.

Ευχαριστώ και τον πατέρα Ανδρέα Ζορπά που είναι πάντα πρόθυμος να τελέσει αγιασμό και να διαβάσει και τις ευχές σε όλους για καλή και εποικοδομητική χρονιά στην έναρξη των Λογοτεχνικών Πρωινών.

Τέλος ευχαριστώ τη βιβλιοθηκονόμο μας κα Δέσπω Μασούρεκκου για τον άρτιο συντονισμό των Λογοτεχνικών Πρωινών.

Καλή μέρα σε όλους!
Δρ Λάζαρος Σ Σαββίδης
Δήμαρχος Στροβόλου

ΔΜ