Χαιρετισμός Δημάρχου σε Μουσική Εκδήλωση του Κοινωνικού Προγράμματος Στο Δρόμο (Ιδρύματος Πολυδύναμου),«Rock It Up Alive», 28/6/16 – Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου

Αγαπητοί μου φίλες και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην μουσική βραδιά που διοργανώνεται στα πλαίσια της 26ης Ιουνίου, Παγκόσμιας Μέρας Κατά των Ναρκωτικών. Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται από κοινού από το Κοινωνικό Πρόγραμμα στο Δρόμο του Ιδρύματος «Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Στροβόλου», και το Κέντρο Συμβουλευτικής Εφήβων και Οικογένειας “ΠΕΡΣΕΑΣ” των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Μια βραδιά γεμάτη μουσική, ζωντάνια, θετικά μηνύματα και φυσικά διασκέδαση! Μια βραδιά από τους νέους για εσάς, τους νέους! Η μουσική σαν μέσο έκφρασης είναι ο καλύτερος τρόπος να δώσουμε το θετικό μήνυμα της ζωής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής εκ μέρους του Δήμου Στροβόλου, όσο και εκ μέρους του ΠΕΡΣΕΑ. ΄Ολους τους εφήβους και νέους, τους RUNAWAY, τους DREAMERS, τα παιδιά που ραπάρουν, την ομάδα εφήβων κιθάρας του Ανοιχτού Σχολείου του Δήμου μας που συμμετέχει στην μουσική αυτή βραδιά διασκεδάζοντας μας με τα τραγούδια τους.  Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και την ευχάριστη και ζωντανή νότα δίδετε στην σημερινή εκδήλωση.

Επίσης, ευχαριστώ τους χορηγούς της εκδήλωσης την υπεραγορά Ιωαννίδη και τo Presse Cafe.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος “Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Στροβόλου”, εύχομαι κάθε επιτυχία στην εκδήλωση και καλή διασκέδαση.

 

Δρ Λάζαρος Σ Σαββίδης

Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Ιδρύματος Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Στροβόλου

Δήμαρχος