Χαιρετισμός σε κλήρωση αυτοκινήτου στα πλαίσια διαγωνισμού που διοργανώθηκε από την εταιρεία EKO, 5/1/16 – Παραμυθούπολη

Κλήρωση αυτοκινήτου στα πλαίσια διαγωνισμού που διοργανώνεται από τα πρατήρια ΕΚΟ –   Τρίτη 5/1/2016 – 7.30 – Εξέδρα Παραμυθούπολης 

H EKO, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του Κύπριου καταναλωτή καινοτομεί με τις ενέργειες Μάρκετινγκ που διεξάγει. 

Εδώ και πάνω από τέσσερα χρόνια, η ΕΚΟ έχει εισαγάγει στην Κύπρο μία πρωτοποριακή μέθοδο για ποιοτικό και ποσοτικό έλεγχο των καυσίμων. Συγκεκριμένα, η εταιρεία πετρελαιοειδών, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου της Αθήνας είναι η μόνη Εταιρεία που έχει φέρει στην Κύπρο το κινητό εργαστήριο για πραγματοποίηση ποιοτικών και ποσοτικών ελέγχων καυσίμων σε όλα τα πρατήρια της. 

Πριν περίπου ένα χρόνο παρουσίασε στην αγορά τη νέα γενιά καυσίμων ΕΚΟΝΟΜΥ fuels, που είναι σχεδιασμένη να προσφέρει Περισσότερα χιλιόμετρα με Λιγότερο καύσιμο. Με τη χρήση της νέας γενιάς καυσίμων, οι καταναλωτές κερδίζουν έως και 2 λίτρα σε κάθε γέμισμα, κάτι που μεταφράζεται σε έως και 4% οικονομία.

Διεξάγει προσφορές με δώρα χρήσιμα στον καταναλωτή. Π.χ. Πριν λίγους μήνες κλήρωσε στο κοινό μια μοτοσυκλέτα Ducati αξίας €22,000.  Αυτή τη περίοδο θα κληρώσει 4 αυτοκίνητα Hyundai I30 αξίας €15,500 το ένα.

H προσφορά και η υπεύθυνη στάση απέναντι στο κοινωνικό σύνολο που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας και της στρατηγικής της ΕΚΟ Κύπρου.  

Επιπρόσθετα με πολλές πρωτοβουλίες της δίνει δυναμικά το παρόν της σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. 

Αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και είναι δίπλα σε ενέργειες που προβάλλουν την Κύπρο διεθνώς και αναδεικνύουν το επίπεδο του πολιτισμού μας.