ΔΤ – Πραγματοποιήθηκε η Πανδημοτική Συγκέντρωση για την παρουσίαση της μελέτης για τον νέο σχεδιασμό της οδού Τσερίου

Σε Πανδημοτική Συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Στροβόλου την Πέμπτη 18/7/19 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, παρουσιάστηκε στους δημότες και κάθε ενδιαφερόμενο η μελέτη για τον προτεινόμενο νέο σχεδιασμό της οδού Τσερίου, που εκπονήθηκε από την εταιρεία Markides Associates. Η παρουσίαση έγινε από τον   κ. Ανδρέα Μαρκίδη και τη συνεργάτιδά του Anne-Marie de Boom, οι οποίοι επεξήγησαν τις βασικές πρόνοιες της εν λόγω μελέτης.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα προς τους ομιλητές και να εκφράσουν τις απόψεις τους επί του περιεχομένου της μελέτης. Τον διάλογο συντόνιζε ο ίδιος ο Δήμαρχος Στροβόλου, κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο οποίος απάντησε σε ερωτήματα που εκφράστηκαν σχετικά με το χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση του έργου και το αναμενόμενο κόστος.

Προηγήθηκε η παρουσίαση της μελέτης στον Υπουργό Εσωτερικών και την Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, καθώς και σε εκπροσώπους του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, του Τμήματος Δημοσίων Έργων και της Αστυνομίας.