Οδηγίες για συμμετέχοντες της Λαϊκής Αγοράς (Ομάδα Α)

Σε συνέχεια των μέτρων που ανακοινώθηκαν από το Κράτος στις 8/1/2021 για την αντιμετώπιση  του covid 19,  ο Δήμος Στροβόλου αποφάσισε για την ασφάλεια των συμμετεχόντων  και των επισκεπτών της Λαϊκής Αγοράς να λειτουργεί τη Λαϊκή Αγορά δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή) αντί μόνο Παρασκευή έτσι ώστε να λειτουργεί με το 50% της πληρότητας της, ως οι οδηγίες του Κράτους, αρχίζοντας από την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021.

Για να μπορέσει να λειτουργήσει η Λαϊκή Αγορά με το 50% της πληρότητας της ο Δήμος έχει ετοιμάσει δύο καταλόγους (Ομάδα Α και Ομάδα Β) μοιράζοντας  τις συμμετοχές στο ήμισυ κάθε φορά.

Η συμμετοχή θα γίνεται εναλλάξ Παρασκευή και Τρίτη.

Την Παρασκευή 15/1/2021 θα συμμετέχουν οι παραγωγοί της Ομάδας Α και την Τρίτη 19/1/2021 θα συμμετέχουν οι παραγωγοί της Ομάδας Β.

Ακολούθως την Παρασκευή 22/1/2021 θα συμμετέχει η Ομάδα Β και την Τρίτη 26/1/2021 η Ομάδα Α, κ.ο.κ.

Εσείς ανήκετε στην Ομάδα Α.

Ο αριθμός του χώρου στον οποίο θα τοποθετήσετε τα προϊόντα σας θα σας κοινοποιηθεί από τον Επιθεωρητή του Δήμου  κ Άριστο Χατζησάββα, τηλ 99614145.

Το ωράριο λειτουργίας θα είναι 6:00πμ – 3:00μμ (θα μπορείτε να μεταφέρετε τα προϊόντα σας από τις 3:00πμ).

Επιπλέον μην ξεχνάτε τα μέτρα προστασίας για την καλύτερη προφύλαξη τόσο του εαυτού μας όσο και του κοινού:

  • Η χρήση μάσκας από όλους είναι υποχρεωτική καθώς και η χρήση γαντιών μιας χρήσης.
  • Η φύλαξη και διατήρηση των προϊόντων πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες που σας έχουν ήδη δοθεί που είναι σύμφωνα με τα διατάγματα.
  • Όλα τα προϊόντα /τρόφιμα τα οποία καταναλώνονται ως έχουν χωρίς ψήσιμο/πλύσιμο/αποφλοίωση όπως ξηροί καρποί, είδη αρτοποιίας κ.ά. θα πρέπει να εκτίθενται προς πώληση και να προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο σε συσκευασίες είτε από νάιλον ή χαρτί, και όχι χύμα.

O Δήμος γνωρίζοντας τις δυσκολίες που οι πολίτες αντιμετωπίζουν χρειάζεται τη συμβολή και συνεργασία όλων μας για την αναχαίτιση της πανδημίας.

Σας ευχαριστούμε

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ
12 Ιανουαρίου 2021