Το 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου 2023 του Δήμου Στροβόλου είναι εδώ!

Ο Δήμος Στροβόλου παρουσιάζει το 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου με κυπριακά και ελληνικά θεατρικά σχήματα τον Μάιο και Ιούνιο, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Το Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου Στροβόλου αποτελεί έναν πολυαναμενόμενο θεσμό για τα πολιτιστικά δρώμενα της μείζονος Λευκωσίας, ο οποίος αγαπήθηκε από το φιλότεχνο κοινό, που το στηρίζει διαχρονικά με την παρουσία του. Κύριος σκοπός του φεστιβάλ είναι η στήριξη της κυπριακής, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει και ελληνικές παραγωγές. Το Φεστιβάλ Θεάτρου έχει επίσης κοινωνική πτυχή, καθώς από την ίδρυσή του το 2017, καθιερώθηκε η παραχώρηση των εσόδων των παραστάσεών του σε φιλανθρωπικούς φορείς.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του 7ου Φεστιβάλ Θεάτρου, είναι το ακόλουθο:

 1. Κυριακή 7/5/23, 19:00, «Μύγα Τσε Τσε», των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου, από την Alpha Square.
  Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν για την ενίσχυση του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα. Αριθμός Άδειας Εράνου: ΝΠ 24/2023
  Για εισιτήρια αποταθείτε εδώ και για περισσότερες πληροφορίες εδώ.
 2. Τετάρτη 10/5/23, 20:30, Μουσικοχορευτική παράσταση «Αφηρημένη», με την Ομάδα Σύγχρονου Χορού «Σέλας».
  Έκτακτη ανακοίνωση: O Δήμος Στροβόλου ενημερώνει το κοινό ότι η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε εδώ.
 1. Τρίτη 16/5/23, 20:30, «Η Φόνισσα», του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη, από την ΕΘΑΛ.
  Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν για την ενίσχυση της Στέγης Άγιος Χριστόφορος. Αριθμός Άδειας Εράνου: ΝΠ 26/2023
  Για εισιτήρια αποταθείτε εδώ και για περισσότερες πληροφορίες εδώ.
 2. Τρίτη και Τετάρτη 23 & 24/5/23, 20:30, «Ψηλά απ’ τη γέφυρα» του Άρθουρ Μίλλερ σε μετάφραση και σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, με τους Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, Ιωάννα Παππά κ.α.
  Για εισιτήρια αποταθείτε εδώ και για περισσότερες πληροφορίες εδώ.
 1. Κυριακή 28/5/23, 20:30 «Δάφνες και Πικροδάφνες» Δ. Κεχαΐδη και Ε. Χαβιαρά, σε σκηνοθεσία Μόνικας Μελέκη, από το Θέατρο ΣΚΑΛΑ.
  Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν για την ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης. Αριθμός Άδειας Εράνου: ΝΠ 27/2023
  Για εισιτήρια αποταθείτε εδώ και για περισσότερες πληροφορίες εδώ
 1. Δευτέρα 12/6/23, 20:30, «Ο επιθεωρητής» του Νικολάι Γκογκόλ, σε σκηνοθεσία/ διδασκαλία Νάσιας Κελεπέσιη, με τη ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ενηλίκων του Ανοικτού Σχολείου του Δήμου Στροβόλου. Είσοδος ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Χορηγοί Επικοινωνίας:

 

 

Για πληροφορίες και εισιτήρια: